fbpx

ACS CAR SERVICE

PAKAR AIRCOND KERETA

servis aircond kereta

83% pengguna kereta di Malaysia tak tahu bahawa sistem aircond kereta mereka perlu di servis setiap 30,000 KM atau setahun sekali. Aircond tahan lama! Jemput datang ke kedai aircond kereta ACS!

repair aircond kereta

Lebih 70% kedai aircond kereta dan bengkel kereta tak tahu ataupun belum betul-betul tahu tentang bacaan tekanan sistem aircond kereta. Jadi risiko kerosakan aircond kereta anda berulang sangat tinggi.

masalah aircond kereta

Tahukah anda, 99% pemilik kereta beranggapan mereka hanya perlu topup gas sahaja untuk selesaikan masalah tersebut.Dan sebenarnya ini adalah salah. Segera singgah ke kedai aircond kereta ACS sekarang. Pakar servis aircond kereta anda!

Siapa Kami & Apakah Kepakaran Kami?

KEPAKARAN kedai aircond kereta kami adalah membantu anda semua untuk menyelesaikan
 
Masalah AIRCOND kereta anda tak sejuk , kurang sejuk , tiba-tiba tak sejuk atau paling tension dah baiki tapi masalah tetap sama dan berulang ,
 
Masalah kereta anda yang nak kena buat MINOR/MAJOR SERVICE tapi tak pasti parts apa yang perlu ditukar dan diselenggara ,
 
Bertepatan dengan slogan kami FAST , EFFICIENT , RELIABLE

Kami berbesar hati menjemput anda datang ke ACS Car Service!
Kedai Aircond Kereta @ Pakar Aircond Kereta @
Pusat Servis Aircond Kereta @ Bengkel Aircond Kereta

Apa Kata Pelanggan ACS ( Bengkel Aircond Kereta Anda )

First time tried thier service. Very good, people are so nice. Very helpful if you need further information and advice. Good advice given and reasonable price. Very satisfied.
acs-car-service-hq6
Aliff Alias
The services was good and came very expert opinion. Workers are friendly and very helpful when customers came by. Just the services price here are a bit expensive, thus great services envolve lots money. Overall damn legit tho...
acs-car-service-hq7
Amir Nasa
Tried this auto service first time to fix my car air conditioner. They fix it prefectly. Was crossing my finger so nothing need to replace that will cut my throat off. They check it professionally and inform me immediately whats the problem. All it need is just a basic service. Cost me abit, but did not exceed RM500. So yes!! That is my budget. Really highly recommended workshop to pampered you loving car. And free coffee and good movie at the waiting room.
acs-car-service-hq8
Amadis Chong

TENAGA KERJA

Kami adalah pakar aircond kereta yang berpengalaman luas dalam servis aircond kereta dan selesaikan masalah aircond kereta, tidak kira jenis jenama kereta yang anda gunakan. Jemput singgah ke kedai kami!

TEKNOLOGI TERKINI DAN CANGGIH

Selain tenaga kerja kami yang pakar dan berpengalaman, peralatan dan machine yang kami gunakan di kedai aircond kereta kami juga adalah yang terkini dan canggih di pasaran. Disediakan khas bagi menghasilkan kerja berkualiti untuk selesaikan masalah aircond dan juga servis aircond kereta anda.

FAST EFFICIENT RELIABLE

Servis kami bukan sahaja pantas, kami juga cekap dan boleh dipercayai, bertepatan dengan prinsip kedai aircond kereta kami. “Fast Efficient Reliable”

Apa Kata Mereka

the staff very helpfull... and the price is reasonable. welldone
acs-car-service-hq9
Faisol Faies
Servis kedai ni terbaik..ak dah pg 2X..dlu pasal enjin...p kedai kat area sek 1 tu cakap bocor kena repair rm4 ratus..ak p kedai aircond kereta ni mekanik tu cakap tukar getah je..bape hinggit je ak bayar..x leak dah..
acs-car-service-hq10
Walidus Solihin Mokhtar
surprisingly all youngster 20-30 ages only with good know knowledge about their works. worth the support. overall good services, able to identified my car problem in short period. as per stated by other customers waiting place is a minus point. flushing existing gas out replace oil with UV oil (no idea wat is that call) and cost me rm100.00 for the services.
acs-car-service-hq11
Jimmy Lee

4 Cawangan ACS Car Service

4 CAWANGAN ACS CAR SERVICE Alhamdulillah 2 cawangan baru kami baru dibuka dan beroperasi sepenuhnya pada awal tahun 2020 ini. Menjadikan jumlah 4 cawangan ACS.

Read More »