fbpx

KEDAI AIRCOND KERETA JOHOR BAHRU

KEDAI AIRCOND KERETA JOHOR BAHRU

tonton video cikman ni
Ada satu hari ni aircond kereta buat hal pulak. Tengah outstation rosak pulak aircond.
Aku dah lah dekat Johor ni. Entah apa pulak masalah ni? Ahh, talipon Cikman lah macam ni.
 

“Cikman kau tau tak kedai aircond kereta area-area johor ni?”

“Waalaikumussalam..mesti adaaaa..”
“Haha Assalammualaikum Cikman, maaf le aircond problem hati serabut gitule perangai..”
Cikman jawab salam sebelum aku bagi salam. Malu aku.
 
“Beres bossku, nanti aku share dekat wasap..kedai aircond kereta Johor Bahru”

“Mantap Cikman! Pisang aku aircond tak de ni..Kalau kat KL sana tau la aku mana nak pergi”

“Ok wasap-wasap”
Awal-awal lagi dalam whatsapp Cikman share video dekat atas tu tadi.

Ni ha FB Cikman. Orangnya pakar professional tulisan khat. Lagi-lagi kalau buat mural, memang handal! Tak caye cuba tengok sikit ni Rahman Sahalan.

gerenti marem, gerenti adhem (gerenti puas hati, gerenti sejuk nak mati)

KEDAI AIRCOND KERETA ACS PASIR GUDANG

Dekat dengan Ecoworld, masuk ke taman kota masai tu terus sampai ke jalan rambai 12 sebelah kiri dari simpang Ecoworld.

Untuk check masalah aircond kereta dekat acs ni percuma. InshaAllah tak amik masa yang lama, lebih kurang gedebuk-gedebak 30 minit dah boleh tau masalah sebenar. CARA ACS CHECK MASALAH AIRCOND KERETA.

Lepas tu baru boleh selesaikan masalah dan seterusnya kita buat servis aircond sekali. MASALAH AIRCOND KERETA ANDA TAK SEJUK

selepas check kita pasti akan tahu masalah sebenar.

WAKTU OPERASI

ISNIN ~ SABTU
10 PAGI ~ 7 PETANG
AHAD CUTI

WAKTU REHAT SOLAT JUMAAT
1230 ~ 230 PETANG

acs menggunakan mesin flushing canggih. kanan minyak compressor baru UV. kiri minyak compressor lama kotor

ACS CAR SERVICE – PASIR GUDANG

NO 49, JALAN RAMBAI 12
TAMAN KOTA MASAI
81700, PASIR GUDANG JOHOR
KEDAI AIRCOND KERETA ANDA!

acs-car-service-pasir-gudang-jb
mampir yuk!

LOKASI ACS YANG LAIN DEKAT MANA?

4 Cawangan ACS Car Service

4 CAWANGAN ACS CAR SERVICE Alhamdulillah 2 cawangan baru kami baru dibuka dan beroperasi sepenuhnya pada awal tahun 2020 ini. Menjadikan jumlah 4 cawangan ACS.

Read More »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *