fbpx

ACS DEKAT MANA BOSSKU?

ACS CAR SERVICE - HQ ( SETAPAK )

Sebenarnya dekat mana ACS ni? Ramai juga yang bertanya, terima kasih kami ucapkan. Lokasi ACS HQ ni tak susah sebenarnya.

Kedai kami betul-betul terletak dekat tepi jalan utama, jalan penghubung orang-orang di Setapak, Wangsa Maju, Taman Melawati dan lain-lain ke bandaraya Kuala Lumpur ikut Jalan Semarak. 

Wak Doyok pun pernah singgah repair aircond kereta beliau dekat ACS. Masa tu tak tahan sangat dah katanya nak drive siang kalau aircond tak sejuk. Tapi lepas dah repair, senyum lebar siap belanja ACS testimoni.

Boleh baca kejap cerita masalah aircond kereta Wak Doyok dekat sini ye.

WAKTU OPERASI ACS CAR SERVICE

Waktu operasi kami

Isnin hingga Sabtu

Pukul 9 pagi hingga 6 Petang

Ahad kami cuti

ACS CAR SERVICE - SETAPAK (HQ)

acs-car-service-hq
ACS HQ Setapak

ACS CAR SERVICE – Pakar Aircond Kereta

NO 2, JALAN SERI REJANG 5
TAMAN SERI RAMPAI, SETAPAK
53300, KUALA LUMPUR
KEDAI AIRCOND KERETA ANDA!

ACS CAR SERVICE - KAJANG (BRANCH)

Cawangan kedua ACS ni terletak di sebelah hentian Kajang. Oh maksud kami di sebelah hentian Kajang tu bukan dalam kawasan hentian tu, tapi dekat sebelah dia, Kawasan Perindustrian Kajang.

Dari bandar Kajang menghala ke UKM, Kawasan Perindustrian Kajang ni berada di sebelah kanan korang. Sebelum jumpa Bangi Square kena masuk kanan.

ACS Kajang betul-betul di depan Perodua Service Centre. 

acs-car-service-kajang-branch
ACS Kajang Jalan Reko

Untuk bacaan semua, kalau ada masalah aircond kereta, perkongsian kami dekat sini. Yelah, sebelum datang ke ACS, boleh timba ilmu sikit.

Moga perkongsian kami tu memberi kefahaman. Terima kasih daun keladi, habis baca share dekat kawan-kawan sekali.

ACS CAR SERVICE – KAJANG BANGI

NO 22, JALAN PK 1
TAMAN PERINDUSTRIAN KAJANG
43000, KAJANG SELANGOR
KEDAI AIRCOND KERETA ANDA!

TONTON VIDEO KAMI

PORT MAKAN BEST BERDEKATAN DENGAN ACS HQ SERI RAMPAI

“TAK SAH SINGGAH KAT ACS KALAU TAK TRY…”

Haaaaa ada macam-macam makanan yang sedap korang boleh try dekat area rampai business park ni. Semua dekat-dekat je dengan bengkel kami. Walking distance. Ada durian, patin tempoyak, nasi kukus ayam bakar, cendol, nasi lemak dan banyak lagi.

Dah pernah try ke belum tempat-tempat makan yang sedap ni? Sementara menunggu kereta tu boleh lah “cuba try test” Padu! Sangat sesuai dengan semua lapisan masyarakat! ACS payung sikit video tempat makan best tu di bahagian terakhir dekat bawah ni.

Waze @ google maps ACS CAR SERVICE, korang dah boleh sampai ke bengkel kami. Senang gila! Semudah ABC

ACS juga ada kongsikan tips untuk penjagaan sistem aircond. Korang nak tak tips apa yang korang boleh check sendiri kalau tiba-tiba aircond kereta tak sejuk? Boleh baca tips tu dekat sini.

LOKASI ACS DEKAT MANA??

4 Cawangan ACS Car Service

4 CAWANGAN ACS CAR SERVICE Alhamdulillah 2 cawangan baru kami baru dibuka dan beroperasi sepenuhnya pada awal tahun 2020 ini. Menjadikan jumlah 4 cawangan ACS.

Read More »

PROSES VACUUM SISTEM AIRCOND KERETA

PROSES VACUUM SISTEM AIRCOND KERETA Proses vacuum sangat penting untuk sistem aircond kereta anda selepas kerja servis atau baikpulih dilakukan. Lakukan proses vacuum ini sebelum

Read More »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *