PROMO RAMADHAN! JOM #SERVISRAYA

Alhamdulillah telah selamat seminggu kita masuk ke bulan Ramadhan yang mulia pada tahun 2019 ni. Semoga segala amal dan jariah kita gandakan demi mendapat keampunan dan keredhaan Allah SWT. Amin ya rabbal a’lamin.

ramadhan-2019-acs-car-service
Selamat berpuasa dan berterawikh!

PROMO SERVIS AIRCOND KERETA

Di bulan puasa untuk tahun 2019 ni, kami lancarkan promo untuk kempen #servisraya bersama ACS. Dengan setiap kerja servis dan baikpulih untuk sistem aircond kereta akan menerima UV gas leak detector secara PERCUMA!

Ya betul tu, UV gas leak detector percuma yang bernilai RM 35 untuk 10ML ni akan diletakkan selepas selesai proses servis flushing tukar minyak compressor dilakukan. 

Cerita lanjut manfaat servis flushing ada dikongsikan dekat sini.

minayk-uv-acs-car-service
Minyak UV yang fluorescent.

Dengan adanya minyak PAG UV gas leak detector ni akan membantu kita mengesan masalah kebocoran gas yang berlaku pada masa hadapan.

Untuk cerita lanjut apa itu UV gas  leak detector ni, boleh teruskan membaca  di sini.

acs-car-service-53
Minyak UV bersinar bila disuluh dengan torchlight UV.

PERCUMA *MANNOL COCKPIT REINIGER

Selain tu jugak untuk setiap kerja servis dan baikpulih aircond, ACS akan hadiahkan *Mannol Cockpit Reiniger ni. Benda ni gunanya untuk apa ye?

*Mannol cockpit reiniger direka untuk melindungi dashboard kereta dari masalah retak dan kering. Kebanyakkan kereta-kereta di negara kita ni ada masalah dashboard retak. Maklum lah cuaca panas terik sampai cair dan boleh retak dashboard. 

cockpit-reiniger-acs-car-service
Mannol Cockpit Reiniger.

Sebelum guna, kasik goncang dulu dan boleh sembur atas kain atau span yang kering dan bersih. Kemudian boleh lap ke atas permukaan dashboard. Selain memberi pelindungan, *Mannol Cockpit Reiniger ni juga keluarkan bau yang menyenangkan, bau macam new car smell. Best!

*Mannol Cockpit Reineger ni harga dia RM 35 dan akan diberi percuma bila buat kerja servis atau baik pulih aircond di ACS.

reiniger-acs-car-service
Barang baik diimport dari Hamburg Germany.

PROMO SERVIS ENJIN KERETA

Berita baik untuk anda yang menggunakan kereta model Proton, Perodua, Honda, Toyota, Nissan dan Mitsubishi. Dekat sini kami nak maklumkan bahawa bermula hari Isnin 8hb Mei 2019 ni ACS akan hadiahkan *oil filter dan upah servis PERCUMA!

oil-filter-acs-car-service
Percuma untuk Proton, Perodua, Honda, Toyota, Nissan, Mitsubishi.

PERCUMA * MANNOL MOTOR FLUSH!

Bukan setakat tu je, ACS akan hadiahkan *Mannol Motor Flush secara percuma jugak! Benda ni adalah pembersih bahagian dalaman enjin sebelum minyak enjin lama dibuang keluar. Minyak enjin baru yang masuk nanti akan flow lebih lancar dalam enjin. Mantap dan padu!

mannol-motor-flush-acs
*Mannol Motor Flush membersih bahagian dalaman enjin.

TERM & CONDITION

*Oil filter, upah servis  dan *Mannol Motor Flush adalah PERCUMA sehingga 4hb Jun 2019, sehari sebelum raya. Bernilai RM89 diberi secara percuma.

*Selagi stok masih ada.

*Promo untuk servis enjin kereta hanya sah untuk hari Isnin hingga Jumaat sahaja. Hari Sabtu harga adalah normal.

*Promo servis enjin kereta tidak ada pada hari sabtu adalah kerana ACS fokuskan kerja servis dan baikpulih aircond yang sangat banyak pada hari sabtu.

*Kami mohon maaf di atas segala kesulitan.

*Promo servis aircond berlangsung setiap hari. Isnin hingga Sabtu. Percuma Mannol Reiniger dan UV gas leak detector.

ANTARA MINYAK ENJIN MANNOL YANG MENJADI PILIHAN RAMAI

Swipe left untuk lihat.

TESTIMONI

Swipe left untuk lihat.

BILA PROMO BERAKHIR?

Promo #servisraya ACS ni akan berakhir pada hari terakhir puasa iaitu pada  hari Selasa, 4hb Jun 2019.

Cepat-cepat selesaikan servis kereta anda bersama ACS! Untuk dapatkan map ke bengkel kami, ada dekat link ni.

 Jemput singgah ya tuan-tuan, puan-puan. #servisraya ACS!

BOLEH KONGSIKAN ARTIKEL INI KE SOCIAL MEDIA ANDA

Facebook
Google+
WhatsApp
Telegram
Email

TONTON VIDEO KAMI

MEDIA SOSIAL ACS

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *